Bli medlem i BA

Varför ska jag bli medlem?

Syftet med Black Army – Stockholm är att stödja Allmänna Idrottsklubben, samt att tillvarata dess supportrars intressen och öka gemenskapen bland dessa.

Black Army – Stockholm verkar för att möjliggöra ett så stort stöd som möjligt för AIK. Föreningen verkar även som supportrarnas språkrör gentemot AIK:s ledning. Black Army - Stockholm är fristående från Allmänna Idrottsklubben. I Black Army väljer du själv hur engagerad du vill vara i vårt arbete, alla är välkomna så länge AIK är laget i ditt hjärta. Det är med hjälp av medlemsavgiften som vi får möjligheten att göra bra saker för AIK. Det kan handla om att ta fram läktararrangemang, informationsblad, anordna fester, subventionera biljetter osv. Bli medlem du också!

Vad kostar det att vara medlem?

  • Ordinarie medlemskap: 140 kr per person och kalenderår.
  • Familjemedlemskap: 100 kr per person och kalenderår. Minst en vuxen och ett barn under 18 år skrivna på samma adress.
  • Ständigt medlemskap: 1000 kr per person. Ett snyggt, guldfärgat specialmedlemskort ingår, men dessa speciella kort skapas endast ett par gånger per år (Maj/Nov). Ett ordinarie medlemskort kommer att delas ut tills ett guldkort har tillverkats.

 

Hur blir jag medlem?

Det finns två sätt att bli medlem i föreningen.

  • Webshopen - medlemskap
  • Skriv in dig i föreningen vid vårat bord på Nationalarenan eller Hovet. Håll utkik efter medlemspärmen och fråga oss vid bordet så löser vi det!