FAQ

Medlemskap

Vad får jag ut av att bli medlem i Black Army?
- Förutom äran att tillhöra en av världens mest berömda supporterföreningar får du möjligheten att följa med på de resor som vi anordnar, dessutom betalar du som medlem rabatterade priser på våra souvenirer. Vi anordnar också fotbollsturneringar, fester och andra evenemang för våra medlemmar. När man blir medlem i föreningen kommer medlemskortet på posten tillsammans med en informativ broschyr och klibbor. Dessutom får man vouchers på souvenirer och hur man tar fördel av att värva en vän.

Hur blir jag medlem i Black Army?
- Det enklaste sättet är att gå till vårat souvenirbord på någon av AIK:s hemmamatcher i hockey eller fotboll. Du kan även bli medlem genom att sätta in 140 kr på Bankgiro 5928-7383 (glöm inte att ange namn och adress).
När vår webshop har lanserats kommer du kunna bli medlem direkt via Internet.

Jag beställde mitt medlemskap för en vecka sedan, men jag har fortfarande inte fått något medlemskort. Ska jag göra en ny beställning?
- Nej. Ibland tar det tid för våra medlemsansvariga att få iväg medlemskort. Alla vill vara med när det händer och AIK spelar flera gånger i veckan. Det tillsammans med att hela föreningen bedrivs på ideellt engagemang gör att man får beakta en liten väntetid för att få sitt medlemskort. Vid frågor om medlemskap, skicka ett mail till medlem@blackarmy.se eller använd formuläret under kontakt.

Hur länge gäller medlemskapet?
- Medlemskapet gäller för ett kalenderår. Det lönar sig alltså att beställa medlemskapet tidigt under året för att få ut maximalt av våra erbjudanden.

Bortaresor

Är alla välkomna att åka med på resorna?
- Ja. Är man AIK:are och vill se Gnaget spela på bortaplan.
Black Army ser ingen skillnad beroende av ålder, kön osv.

Är det någon åldersgräns på våra resor?
- Nej. Däremot så kan det vara åldersgräns på de pubar vi besöker.

Köper man matchbiljett av Black Army?
- Nej. Oftast köps biljett på plats men det finns undantag då hemmalaget har sett till så att vi får tillgång till biljetter innan avfärd eller att det ordnas i anslutning till ankomsten till arenan. Skulle så vara fallet går vi ut med information om situationen lagom innan avresan. Däremot är våra resenärer alltid garanterade plats på arenan.

Hur anmäler jag mig till resorna?
- Anmälan kan göras vid vårat bord på Norra alternativt skicka ett e-post till resor@blackarmy.se.
Det går även bra att använda formuläret under kontakt för att göra en förfrågan.
Vid anmälan betalar man hela priset för bussresan och anmälan är bindande.
Man får inga pengar i retur när man inte kan åka med efter en anmälan.
När vi lanserar våran webshop kommer man kunna "köpa" resor direkt genom den.

Finns det någon samlingspub?
- Oftast ordnas redan innan avresan en samlingspub där bussen kommer släppa av resenärerna innan matchen för att vi ska hinna värma upp. Information om samlingspub går alltid ut innan på hemsidan och övriga kanaler. Skulle ingen samlingspub vara utannonserad innan avresan så finns det ingen samlingspub.

Kan jag åka ena vägen till målet av resan?
- Ja men i mån av plats.

Souvenirer

Var kan jag köpa Black Armys souvenirer?
- På alla AIK:s hemmamatcher i fotboll och hockey. Dessutom händer det att man kan köpa souvenirer på vissa bortamatcher. Du kommer även kunna handla din souvenir på våran webshop som öppnar inom kort.
På fotbollen står vi alltid på Norra läktaren med ett souvenirbord innan och i halvtid av matchen.
På hockeyn har vi ett bås under Golden Hill där vi huserar.

Jag har bra förslag på nya souvenirer. Vem kontaktar jag?
- Vi är alltid intresserade av att knyta nya kontakter och få ny inspirationer och förslag på hur vi kan förbättra våra souvenirer. Kontakta souvenirer@blackarmy.se eller använd formuläret under kontakt.

Föreningen

Jag vill hjälpa till inom föreningen, hur går det till?
-En förening är alltid vad dess medlemmar gör den till.
Vill man på något sätt hjälpa till i föreningen kan man kontakta oss på info@blackarmy.se eller använda formuläret under kontakt. Allt som oftast är det inga problem. Är du en driven person som har idéer i överflöd och vill förverkliga dessa har du kommit till rätt ställe! Träffa oss vid souvenirbordet på matcherna är en bra början!
Håll utkik i kalendern för när aktiviteter inom föreningen äger rum.