Kom och hylla Daniel Tjernström!

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord. Samma sak gäller definitivt 14 säsonger i AIK, champions league spel, 1 SM-guld, 3 Svenska cupen segrar (1 med Degerfors) och 1 Supercupen vinst.

Av alla minnen är det framförallt ett som etsat sig fast litet mer än alla de andra och det är det avgörande och tillika förlösande mål som Daniel satte på bortaplan mot IFK Göteborg den 1 nov 2009 som innebar SM-guld för AIK. Det finns inte nog med ord för att beskriva den glädje, stolthet och tacksamhet som vi supportrar känner över att få ha upplevt en sådan spelare i en AIK-tröja. Hatten av för våran kapten!

Kom och hylla Tjerna på lördag i matchen mot Elfsborg!

Köp biljett till hans sista match för AIK: Köp biljett på Ticnet!
Youtube: Daniel Tjernström AIKs #8