TIFO-fix inför premiären 8/9

Black Army-Stockholm kallar till öppet tifo-fix nu på Söndag den 8:e september.

Mitt i den Allsvenska guldstriden och i all biljetthysteri som råder, så närmar sig hockeypremiären med stormsteg. Med bara 11 dagar kvar så är förberedelserna inför den stora dagen i full rulle och din hjälp behövs!

Därför kallar vi till ett öppet tifo-fix för alla Gnagare som känner att man vill vara med och bidra med hjälp och idéer, för ett vackert Golden Hill värt våra iskrigare!

Platsen vi kommer att hålla till vid är på Ritorp, (AIK Hockeys träningsanläggning), och du är välkommen från kl 11.00. Vi håller på fram till kl 18, så försök att komma i god tid så att vi hinner få så mycket gjort som möjligt!

Enklast att ta sig till Ritorp är med buss 509 mot Danderyds Sjh som går att kliva på vid antingen Solna Centrum eller Solna Station, eller 509 mot Brommaplan från t.ex Ulriksdals Station. Kliv av vid Ulrikdals Idrottsplats.

Hoppas att så många som möjligt vill dyka upp och hjälpa till! Väl mött på Söndag från 11.