Hedra Råsunda!

Imorgon Fredag den 22 november är det exakt ett år sedan den allra sista matchen någonsin på Råsunda spelades. Vi minns alla den dagen. Men framförallt minns vi också alla de andra dagar och alla andra matcher vi fick uppleva på den där heliga platsen.

Så för att minnet av Råsunda ska leva vidare ordentligt, även nu efter att ett gäng pampar och fotbollsmördare tagit vårt hem ifrån oss, så utlyser vi härmed en samling på fredag. Låt oss ses för att hedra Råsundas minne, och för att i vår svartgula gemenskap väcka alla våra gamla Råsundaminnen till liv.

Vi ses bakom gamla Norra nu på fredag kl 19, håller en kort ceremoni och beger oss sen gemensamt till East för att umgås och prata svunna tider.

Stormar har rasat, men vinden har vänt, och den tar mig tillbaka till Råsundas gräs..

Väl mött imorgon kväll!