Insamling – Fredric Anderberg

Insamling: Fredric Anderberg
Den 4:e oktober i höstas råkade 19-årige AIK-spelaren Fredric Anderberg ut för en ful tackling i sin SHL-debut som tog så pass illa att han var tvungen att avsluta sin hockeykarriär, en hockeykarriär som knappt hade hunnit börja. Vi kommer aldrig att få veta hur bra Fredric hade blivit i AIK-tröjan och vi är många som känner stor empati för Fredric Anderberg i hans svåra tid som idag till stor del består av rehabilitering till att åter bli en människa med fungerande sinnen.

Fredric har redan uppmärksammats för sina insatser i den svartgula tröjan och har tackats av AIK-publiken på Hovet i samband med matchen AIK-HV71 i början av februari, men vi vill gärna bidra med något mer än så. Därför startar Black Army en insamling där alla AIK-are och hockeyälskare ges möjlighet att betala in ett valfritt bidrag till BG 5928-7383. Vänligen märk inbetalningen med “Anderberg”och vem pengarna kommer från för att vi ska kunna administrera de öronmärkta bidragen åt Fredric.
Insamlingen startar nu och pågår fram till fredagen den 28 mars då vi kommer att överlämna de insamlade pengarna till Fredric med en namnlista från alla bidragsgivare.

Black Army-Stockholm