Se Celso Borges och Costa Ricas VM-matcher tillsammans med andra AIK-supportrar!

VM i Brasilien står för dörren och AIK:s Celso Borges är på plats med sitt Costa Rica. AIK Fotboll hejar givetvis på Celso och hans landslag och erbjuder tillsammans med Bortamatch dig som AIK-supporter möjligheten att boka en fotbollskväll med mat och dryck där vi hejar fram Celso till avancemang i VM.

Nyöppnade Bistro Bortamatch på Grev Turegatan 30 i Stockholm erbjuder flera olika middagsrätter och även barhäng under Costa Ricas matcher mot Uruguay och mot England. Beroende på hur det går för Celso och Costa Rica så kan det bli 10-25% rabatt på notan. En del av intäkterna går till AIK Fotboll.

För din bokning och mer information om menyer och priser, klicka på länken längst ner:

Kom och heja fram Celso Borges under två härliga fotbollskvällar tillsammans med andra AIK-supportrar.

Text: AIK Fotboll