Beachresan: Falkenberg away!

Lyckades du inte nypa någon utav platserna till Åtvidaberg? eller inte kan åka till Nordirland i cupen? Lugn, det kommer fler resor!

Söndagen den 20:e Juli är det äntligen dags för resan många har väntat på – Falkenberg! Många kommer att åka redan ett par dagar innan och bosätta sig främst i Halmstad för att ladda upp maximalt, där det bara är 4 mil till Falkenberg.

Vi som åker bussen kommer också att ladda upp, ordentligt!
Bussen går redan från huvudstaden 04.45 på Söndagsmorgonen. Falkenberg är en fin sommarstad, därför har vi planerat att ladda upp ett par timmar innan på den populära badplatsen Skrea Strand, när vi kommer fram, för bira, bad osv, innan vi drar till samlingskrogen.
Matchstart: 15.00

När: Söndag 20:e Juli kl 04:45
Var: Klarabergsviadukten, Stockholm C
Pris: 400 kr. Är du inte medlem väljer du Resa+medlemskap.
Hur: Bokas genom Webshopen. (länk längst ner).
Beräknad ankomst Falkenberg: Ca: 11.00
Beräknad ankomst Sthlm: runt midnatt

Matchbiljetter: Köp på Sektion L (Bortstå). Sittplats köper i första hand på Sektion J.

SAMLINGSSTÄLLE PÅ MATCHDAGEN:
Uppladdning på matchdagen för AIK:are sker i närheten av en bensinmack, cirka 5 minuter gångavstånd från arenan. Där kommer det att finnas ett stort Öltält där man kan fukta struparna. Dessutom kommer Leo Rubio att spela för oss vilket givetvis är trevligt. Dessutom får AIK en del intäkter från all försäljning i tältet vilket är ännu trevligare! Mer info om detta kommer från våra SLO:er under Lördagen.

Har du frågor om resan eller vill bli upphämtad längs vägen? maila petter@blackarmy.se

Häng med Black Army på bortamatch!