Nu tar vi över Halland!

Nu tar vi över Halland!

AIK:are runt om i Sverige och Belfast är i skrivande stund på väg till Halmstad och Tylösand för att ladda upp inför Falkenberg – AIK på Söndag. Dom flesta drar dock ner Lördag morgon.

Då vädret ser ut att bli fantastiskt idag Lördag, så lär Tylösand vara knökfullt med bönder och annat pack, därför håller vi Gnagare ihop i samma område på stranden. Som föregående år kommer majoriteten av AIK:are att hålla till på stranden rakt nedanför Hotell Tylösand, i närheten av en strandkiosk. Det är även bara ett stenkast till lokalbussarna som tar dig till och från staden.

Nu tar vi över Tylösand med en jävla massa skönsång igen!

Om du åker ner på matchdagen så har Black Army buss direkt till Falkenberg med ett badstopp i nyss nämnda ort (Skrea Strand). Efter det rör vi oss mot samlingshaket.
Häng mé!

SAMLINGSSTÄLLE PÅ MATCHDAGEN:
Uppladdning på matchdagen för AIK:are sker i närheten av en bensinmack, cirka 5 minuter gångavstånd från arenan. Där kommer det att finnas ett stort Öltält där man kan fukta struparna. Dessutom kommer Leo Rubio att spela för oss vilket givetvis är trevligt. Dessutom får AIK en del intäkter från all försäljning i tältet vilket är ännu trevligare! Mer info om detta kommer från våra SLO:er under Lördagen.

Vi ses där Gnaget lirar!