Kick-Off fest med AIK Hockey!

Premiären mot Södertälje SK spelas om nio dagar. Men redan på lördag kan du vid två tillfällen kicka igång säsongen tillsammans med spelarna i AIK Hockey!

På lördagsförmiddgaen arrangerar AIK Hockey en öppen träning på Hovet och på kvällen en helkväll! Träffa spelarna och få insider information direkt från AIK Hockey.


Öppen träning lördag 6 september
Klockan 09:45 är ni välkomna till Södra VIP-Foajén i Hovet (ingång via entré 17). Där kan ni innan träningen träffa spelare, tränare och AIK:s organisation. Vi bjuder även på kaffe och bullar. Sedan tittar vi gemensamt på träningen som börjar kl. 11:00 och pågår till 12:30, efter träningen skriver spelarna autografer.

Öppna träningen är självklart gratis, men anmäl er här!


AIK Hockey Pre-season Party lördag 6 september
Lördagen den 6:e september anordnar AIK Hockey tillsammans med supportergrupperna Black Army och Smokinglirarna en helkväll på Bistro Bortamatch som ligger på Grev Turegatan 30. Bistro Bortamatch erbjuder specialpriser på match och dryck där en del av intäkterna denna kväll går till AIK Hockey. Du kommer under kvällen mingla med alla spelare, bli underhållen och kunna vara med i tävling om schyssta priser. Missa inte din chans att komma ännu närmare laget!

Vi börjar kl. 18.00 på lördag med middag.

Länk och bokning via AIK:s artikel nedan: