Lördag 16:00: AIK – Mora

Efter 5 raka förluster kom så första segern, visserligen på övertid, men ändå en seger! ÄNTLIGEN!

Nu ska första trean plockas, och du ska hjälpa till!

Du som säsongskortsinnehavare har möjlighet att ta med dig så många du vill på matchen, helt gratis! Välj mellan Klackbiljett, Sittplats eller Familjebiljett. Du kan fylla i 3 st åt gången, vill du ha mer fler så gör du en ny beställning. (Länken har du längst ner).

Ett tips för dig som är säsongskortsinnehavare; Använd dina konton på sociala medier och fråga om någon vill ha biljetter till matchen, gratis.

Eller:
– Är du medlem i AIK behöver du endast betala serviceavgift.

– Har du Familjekort hos AIK Fotboll finns familjebiljetter för 50 kr/familjemedlem.

Sprid ordet!

AIK – Mora är också ENGBLOMMANS match:

“På lördag 16.00 är det återigen dags för Engblommansmatch! AIK möter serieledande Mora och i syfte att hjälpa barn och ungdomar i AIK Ishockey anordnar organisationen Engblomman en fokusmatch. Kom till Hovet på lördag och bli en Engblomma!
Det är en ny säsong och en ny nål att köpa till din samling.
För 100 kr kan du köpa en pin och visa att du är med och stöttar alla barn och ungdomar i AIK Ishockey.
Engblomman finns i begränsad upplaga och du kan köpa en på AIK:s matcher för 100 kr. Ny Engblomma utkommer varje säsong.
Intäkterna går till en fond var spelare, föräldrar och ledare kan söka stöd. Vi vill att alla ska få samma chans att vara en del av AIK. Vi vill att alla ska få chansen att bli fostrade till världsmästare oavsett om det är som elitspelare på isen eller i andra delar av föreningslivet!”.
———————————————————————————-
BLACK ARMY är som vanligt på plats i souvenirbåset från kl 14:30. Där kan du förutom att bli medlem och handla dig snygg även boka dig in på Elfsborg borta på Söndag. Årets kanske viktigaste match då Europaplatsen är i fara. Medtag jämna kontanter (400kr). Mer info om resan längst ner.

Till denna match kommer vi även sälja en replika av matchtröjorna som AIK Fotboll använde 1924/25, vilket var första Allsvenska säsongen. Sjukt snygga och gjorda av Kashmir-ull, precis som man gjorde dem på 20-talet. Pris: 924 kr (värde 1924 kr). Man får dessutom en tavla på köpet. Vi har 10 st- först till kvarn! (Vi accepterar kontant och kortbetalning till souvenirerna).

FRAMÅT STOLTA AIK!