AIK – Rögle, Torsdag 19:00.

Omg 19.
Ny match redan på Torsdag mot Grin-Rögle. AIK lyckades inte ta en tredje raka seger senast, utan föll borta mot Timrå med 3-1. Sett till matchen så bör AIK ha gått segrande ur striden, men de individuella misstagen under matcherna fortsätter och det kostar oss poäng. Olyckligt nog har vi också drabbats av många skador under matcherna..

Dessutom så vinner alla “bottenlag” (om det nu ens finns några sådana i denna serie) varannan match.
7 pinnar upp till Play-off – nu är det dags att vakna och börja leverera för att inte tappa alltför mycket mark. Vi hör för h*lvete inte hemma i botten av HA!

Black Army finns som vanligt på plats i souvenirbåset vid A18. Där kan du handla souvenirer men också boka in dig till Kalmar borta nu på Lördag. Vi håller på att fylla en fjärde BA-buss vilket också blir den sista. Medtag 300 kr kontant om du vill med. (mer info i länken nedan).

Så, ta på dig halsduken, vallfärda till Hovet och sjung fram grabbarna till tre sköna poäng!

Biljetter till matchen finner ni nedan.

Stöd AIK på plats!