Tre träningsmatcher på Skyttan!

Vi ses där Gnaget lirar!

“Den allsvenska säsongen är slut, men AIK:s fotbollssäsong fortsätter i ytterligare några veckor. AIK har planerat in tre träningsmatcher på Skytteholms IP i Solna under de kommande torsdagarna där trupperna kommer att bestå av en blandning av spelare från AIK A, AIK U19 och provspelare.

För motståndet står tre lag som 2015 alla spelar i Superettan. Samtliga matcher spelas på Skytteholms B-plan (planen närmast Solna centrums busstorg) då det är den nyaste planen med det bästa konstgräset. Det är dock sparsamt med läktarplats på B-plan och det kommer inte att vara ordinarie matchservice i form av matchklocka och speaker under dessa träningsmatcher.
( Gratis inträde).

2014-11-06, kl 18:00 AIK – Syrianska FC
2014-11-13, kl 18:00 AIK – Athletic FC United
2014-11-20, kl 14:00 AIK – Östersunds FK

Text: Stefan Mellerborg”