Mobilisering – Alla till Skytteholm och årets första träning!

Det finns saker vi tycker, som gör oss AIK:are speciella. Det finns sätt som vi är på,som gör oss unika. Men det är tillfällena vi gör det där lilla extra för AIK som vi verkligen utmärker oss. Av det finns många exempel genom historien. Vi har vallfärdat till spelarbussmottagningar, avlägsna bortamatcher och till och med träningsmatcher kalla februaridagar. Så nu är det dags att göra något speciellt igen, något extra. Nu är det dags att inte bara tycka till, utan också göra ännu lite mer än föregående år. Vi har som sagt redan fyllt Skytteholm på årets första träningsmatch flera år i rad nu, så det är dags att ta nästa steg. Det är dags att fylla Skytteholm på årets första träningspass!

Allmänna Supporterklubben har tillsammans med AIK beslutat att flytta årets första träning till söndagen den 4 januari kl 13:00 (från måndagen) så att så många som möjligt kan sluta upp och sätta nivån inför detta speciella år. Vi förväntar oss inget annat än att folk vallfärdar dit, står och trängs på läktarna, klättrar på staketen, bränner pyroteknik och peppar laget att redan från det allra första träningspasset kunna ge det där lilla extra – med vårt stöd i ryggen.

Vi har fyllt Allsvenska premiärer och träningsmatchspremiärer så nu är det dags att fylla en träningspremiär. Vi ska göra det på ett sätt ingen annan gjort det i Sverige.
Alla till Skytteholm, söndagen den 4 januari kl 13.00. Sprid ordet!

Till träningen är ett frivilligt inträde på 40 kr som oavkortat går till AIK Tifo. Kontanter gäller.

Efter fotbollsträningen åker vi till Hovet för att se AIK besegra Vita Hästen, matchstart är kl 16.

Stöd AIK på plats!