Årets första fotbollsresa: Kristianstad away! Samlingspub: Bånken

Uppdat 25/2 – Fåtal platser kvar
Då var det äntligen dags igen!
Vi smygstartar den Allsvenska bortapremiären med en resa till Skåne och Kristianstad i Svenska Cupens andra gruppspelsmatch den sista Februari.

För att matchen mot bajen den 7:e Mars ens ska ha någon sportslig betydelse för oss så gäller det att vi skrapat ihop tillräckligt många poäng i matcherna innan mot Landskrona och Kristianstad – därför är det viktigt att AIK får det bästa tänkbara stödet, även på bortaplan! Häng mé!

När?:Lördagen den 28:e Februari kl 03:00 (alltså natten mot Lördag).

Var?: Bussen avgår från Klarabergsviadukten på Sthlm C.
Hur?: Boka gör du i vår Webshop.
Pris: Ynka 400kr! Är du inte medlem väljer du “Resa+Medlemskap”.
Samlingskrog: Bånken
Match: 14:00 på Kristianstad IP.
Matchbiljetter: Se länk.

Vi beräknas vara framme senast 11:00. På plats laddar vi upp på Bånken som öppnar kl 11. Burgaretallrik 99:-, Bira 0,5L 40:- och ca 15 min från “arenan”. Adress: Östra Storgatan 27. Efter matchen åker vi hem och vi beräknas vara tillbaka i Stockholm ca 23:00.

Har du frågor om resan eller önskar hoppa på längs vägen?
Maila: bortaresor@blackarmy.se .

Förtydligande: Det är Medlemskrav för att åka med oss på våra bussresor om vi inte anger något annat. Är du inte medlem så väljer du kategori “Resa+Medlemskap”. Medlemskapet skickas hem till dig och landar i brevlådan senast 8 dagar efter bokning. Är det tätt inpå bortamatchen (ca.5 dagar innan avgång) kommer ett kuvert med ditt namn innehållandes medlemskap att vänta på dig ombord bussen.

Om du inte kan bli medlem när du ska boka resan så går det bra att enbart boka resan, medlemskapet betalas då ombord bussen. Detta ska dock meddelas till oss i “meddelande till säljaren-rutan”

Nu kör vi!