Alla till Malmö!

Den Allsvenska bortapremiären är nu inte långt borta. Årets tuffaste match väntar redan i den andra omgången, Malmö på bortaplan. Premiärsegern mot Halmstad bjöd inte på något skönspel, men seger vart det och för första gången sedan 2009 gjorde vi mål i en premiär.

Det har kommit till vår kännedom att sopan Stefan Johannesson dömer MFF – AIK även i år. Vi alla minns vad som hände förra året och vi tycker att det är SKANDAL att han får döma samma match igen! Förhoppningsvis har han hunnit lära sig offside-regeln sedan dess..

BLACK ARMY har ett fåtal platser kvar i sina två bussar ner. Vill du åka men ännu inte bokat? Maila bortaresor@blackarmy.se . Vi återkommer med besked så fort vi kan!

Kom ihåg: Bussarna avgår från KBV på Sthlm C kl 06:00. Kom i god tid och absolut inte för sent! Kom ihåg vilken buss du åker (1 eller 2) och respektera bussvärdarna på plats. Deras ord gäller.

Årets On Tour-tee’s är klara och kommer att säljas ombord. Ni som åker Buss 2 kommer att kunna köpa vid första stoppet. Pris: 170 kr, medtag helst jämna kontanter, men vi tar även kort om tekniken är på vår sida.

Vi beräknas vara nere i Malmö ca 15:00 och laddar upp på Victors på Lilla Torg. Hur vi tar oss därifrån till arenan är ännu oklart.

Utöver våra bussar så är det självklart ett gäng andra bussar som åker.
Tveka inte på att åka! Kolla SJ b.la Sista minuten-resor, flyg, hyrbil eller vad som helst!

Glöm heller inte att köpa matchplåtar!

Åk till Malmoe – För AIK!
#Malmoeaway