Samling på Medborgarplatsen innan Bortaderbyt 25/5

Vi närmar oss tiden för årets nästa derbyseger. Motståndet står den kringvandrande nomadföreningen dif för. Denna gång är det bortaderby på kollektivboendet Tele2 i söders förorter. AIK har tilldelats både nedre och övre etage, vilka kommer bilda en stor gemensam AIK-klack (det tog inte lång tid innan dessa sålde slut). Tillsammans kommer vi skapa en massiv ljudvägg som kommer att blåsa medvind i de svartgula seglen på plan.

Precis som tidigare år kommer alla AIK:are att samlas på krogarna på och kring Medborgarplatsen. Vi har valt Medborgarplatsen för att vi kan, samt för att slippa dela upp oss i olika tunnelbanetåg vid transport till arenan och på så sätt bege oss i gemensam koloss in på fiendeland. Från 15-tiden kommer krogarna på Medborgarplatsen fyllas av AIK:are. Vid 17:20 lämnar vi våra krogar och sluter på på Götgatan för gemensam avmarsch mot Tele2.

Detta gäller:

15:00 och framåt fyller vi krogarna på och runt Medborgarplatsen
17:20 är det gemensam avgång i svartgul kortege mot Tele2 Arena
Självklart klär du dig i svart!
Denna information är nu ute i god tid, så se till att tala med din chef och boka om din kalender så att du kan vara på plats i tid.

#FörAIK!

Allmänna Supporterklubben
Black Army
Smokinglirarna
Sol Invictus
Ultras Nord