Invasion Gefle 23/8 (Uppdat 18/8)

Nästa Svart-Gula invasion: GEFLE, Söndag 23/8! Runt 4000 Gnagare kommer att vara på plats!
Fyll BA-Buss #2!

Matchbiljetterna verkar i nuläget vara helt slut. Vi uppmanar er att åka ändå. Håll utkik på sociala medier, Gnagarforum och AIK Forum efter biljetter.

BUSS 1 – FULLT
BUSS 2 – LEDIGT

Över 4000 AIK:are var på plats i Peking i när AIK tog tre extremt viktiga poäng! Det visar sig än en gång att med lite mer hets om att man ska åka så blir vi fler på plats. Nu hypar vi nästa bortamatch som är Gefle – AIK på nya Gavlevallen, samma avstånd som Sthlm – Peking och matchen spelas på en helg – Förutsättningarna för en Svart-Gul invasion är bra!

NU FYLLER VI ARENAN MED AIK:ARE!

Då den nya arenan tar 6432 personer och Gefle ökat sitt publiksnitt, så måste vi alltså vara snabba med att köpa biljetter om vi ska kunna bli 3-4K på plats. Matchen kommer gissningsvis att vara slutsåld redan flera dagar innan match. Därför uppmanar vi alla att köpa sin biljett redan idag så att vi ska kunna bli så många som möjligt. Folk drar folk!

Vi har fått en egen bokningslänk och har tilldelats Sektion: T (bortastå), S, R, Q. När vi fyllt dessa så går vi loss på övriga sektioner.

Självklart skickar också Black Army bussar!

Avg 23/8 kl 09:30 från Sthlm-Klarabergsviadukten
Pris: 180 kr (320 kr för resa+medlemskap)
Boka: Via Swish på 0735952920 (Camilla Leinefelt, Ekonomiansvarig) eller i Webshopen. Betalar du med Swish? Märk då din betalning med “Gefle”, namn och nummer. Du får en bekräftelse av oss så fort vi kan.

Har du några frågor eller önskar bli upphämtad längs vägen? Maila bortaresor@blackarmy.se

Samlingskrog: TRAVET, som rymmer minst 2000 törstiga AIK:are. Öl 40 kr.

ALLA TILL GEFLE!