9 minuter ståplats på hela arenan för dif:s 9 uteblivna derbysegrar mot AIK

Derbyn är inga vanliga matcher. Tvärtom. Det vet alla om. Det är matcherna som betyder allra mest och som är allra skönast att ta poäng i.

De senaste årens derbyfacit är något som skadar Djurgårdens IF otroligt mycket. Men det är något som glädjer oss AIK:are otroligt mycket också. Det påverkar allt och alla Djurgårdare negativt. Men det påverkar oss AIK:are positivt.

9 derbyn utan Djurgårds-seger mot AIK är balsam för själen

Alla har olika sätt att ta ut sin skadeglädje över denna fina trend. Det har vi förståelse för. Men vi tror samtidigt att det är viktigt att tillsammans göra något (Jo, tjena djurgårn, gick ju bra mot Kalmar).

Därför uppmanar vi alla supportrar att STÄLLA sig upp på läktarna under de första 9 minuterna i samband med AIK – Örebro den 28:e Maj (Black Army 35 år), för att visa hur mycket vi uppskattar Djurgårdens uteblivna derbysegrar mot AIK. Efter de första 9 minuterna är vi givetvis fortfarande kvar på läktarna, gör det vi älskar och ger allt för vårt lag. – Då är det fritt fram för vår fantastiska sittplatspublik att sätta sig ner igen. Klacken står upp. Genom detta visar vi alla andra att 9 derbyn utan Djurgårds-vinst mot AIK är just det, balsam för själen!

Kvartssamtal sist – ryker veckopengen efter 0-3 hemma mot Kalmar?

Black Army – Stockholm
OBS! Texten är omskriven från Järnkaminernas hemsida.