Inbjudan till varje AIK:are!

Tisdagen den 6 augusti spelar vårt AIK hemma mot världslaget Manchester United. Men inte i en europeisk cupmatch på samma villkor som vi slog ut CSKA Moskva för ett drygt ett år sedan, utan i en uppvisningsmatch i en del av Uniteds världsturné.

Detta har alla de aktiva supporterföreningarna till klubben motsatt sig från det att matchen kom på tal. I en tid där jakten på enkla pengar styr fotbollen vill AIK-alliansen och La Garra Negra slå ett slag för att vår kärlek till klubben är ovillkorlig, men att vi motsätter oss jippon likt dessa. För att tydliggöra att AIK?s aktiva supportrar inte står bakom Uniteds PR-turné runt världen erbjuds nu en alternativ sysselsättning istället för matchen.

Härmed bjuds du och dina AIK-vänner in till en sommarkväll med likasinnade. Vi samlas vid Råstasjön (framför Nationalarenan) från klockan 17.00 tills vi tröttnar. Det kommer att finnas musik och grillar på plats där du kan tillaga din medhavda mat. Ingen mat och dryck försäljning kommer att finnas på plats, så packa din väska med omtanke. Dock så kommer souvenirer finnas.

Ta chansen att umgås med dina AIK-vänner och eventuellt träffa nya, alla AIK:are är välkomna!

Slut upp ? För AIK?s bästa!

// Black Army, Sol Invictus och La Garra Negra.