Samlingsplats för bortaderbyt 26/9

Den 26/9 spelar vi vårt första bortaderby sen 2006. Det spelas på den nybyggda ?Tele2 Arena? utanför Södermalm mot djurgårdens if. Efter att i många år haft det stora nöjet att spela varje derby på hemmaplan så ska vi nu visa vad vi är kapabla till på bortaplan. Vi ska även visa att den här staden endast tillhör en klubb, och hur mycket Hifdif närmar sig varandra så kommer vi att sätta agendan.

Därför utlyser vi redan nu samlingsplatsen inför derbyt, och denna samlingsplats blir Medborgarplatsen. Alla krogar i området ska fyllas med Gnagare och oavsett vart i Stockholm, eller vart i Sverige vi befinner oss, ska vi befästa vår dominans, som vanligt. För det är Gnagarens rätt.

Vi återkommer med mer detaljerad info när det börjar närma sig.

AIK Stockholm ? vi gör vad vi vill.

/AIK-Alliansen