Sedelkampanj: AIK-FBK Tors 31/10

TIFO-arrangemangen i hockeyn har uteblivit det senaste året då ingen “grupp” har haft tid att ta på sig det. Men, i år, så har ett flertal personer, främst i kärnan ur Black Army, tagit över ansvaret för det. Även ett antal medlemmar från Gnaget Inferno kommer att hjälpa till.

Som ni kanske har märkt de senaste veckorna så har skramlingen kommit igång lite smått. Dock så ska vi synas betydligt mer med hinkarna nu framöver. Vi har planerat läktarkoreografier till matchen mot Leksand i Globen på Annandag Jul, men just nu sätter ekonomin stopp för det. Därför är vi i behov av varenda krona just nu! Det är tack vare er AIK:are som gör det möjligt för oss att ordna den inramning som våra krigare förtjänar.

På Torsdag lirar AIK mot Färjestad. Vi kommer att stå med hinkar vid så många ingångar som möjligt. Denna match kör vi en sedelkampanj, så plocka med några sedlar in till Hovet och bidra med dem i hinkarna! Självklart går det bra med mynt också.

Sprid ordet! Välmött på Torsdag!