Annandagshockey!

AIK Hockey har, i samspråk med supporterföreningarna, beslutat att spela matchen på Annandagen på Globen, eller som vi också kan kalla den med tanke på resultathistorik mot lillebror, Fem2 Arena.
Det är fortfarande otroligt många Gnagare som ännu inte hittat till hockeyns matcher den här säsongen, så därför vänder vi oss nu till er som tvekar. Du kan vara en av dem som anser att det är för många matcher som inte betyder något?
Du kan vara en av dem som har valt soffan tidigare under säsongen?

Är det någon match du ska gå på den här säsongen, så är det Annandagshockeyn på Globen för att…

*Vi för första gången sedan vi gick upp i Elitserien/SHL spelar hemma på säsongens bästa publikdag, Annandag Jul.
*Du med största sannolikhet är ledig.
*Du är trött på julmat och din biologiska familj, du har heller inte träffat din riktiga familj på länge.
*Det kommer att bli ett skönt svart-gult gung då klacken redan är slutsåld.
*Annexet öppnar långt före nedsläpp vilket borgar för en bra uppladdning.
*Ekonomin som en match på Fem2 Arena genererar (Ca 2 miljoner kronor vid utsålt) är i dagsläget viktig för hockeyns fortsatta satsning då vi inte har samma låga moral och förutsättningar som vissa lag vi konkurrerar med.
*Du förmodligen hatar Leksand.
*Det gör att spelarna tar det där extra skäret, att de slänger sig och täcker skott med ansiktet före (håret före om man heter Josefsson).
*Det inte finns mycket som slår ett “Kom igen Gnaget” mellan klacken och sittplats. Inte heller när vi får ett domslut emot oss och alla ställer sig upp och skriker. Det är magi som saknar motstycke i svensk elithockey.
*AIK spelar. Å du vill ju se AIK.

Slipp att behöva stapla in på Åhléns den tidiga julaftonsmorgonen bland de övriga fågelholkarna som desperat försöker hitta den ena efter den andra tafatta julklappen!
Det är på tapeten med att ge bort en upplevelse. Köp den enda rätta julklappen nu i tid och få julfrid fram till 26e dec då det svartgula infernot brakar loss.

Slut upp på Annandagshockeyn och STÖD AIK!!

// Black Army Stockholm och Smokinglirarna