AIK – LHC, Tisd 19.00, Hovet. Slut upp för Gnaget!

AIK – Linköping, Tisdag kl 19.00 på Hovet!
Lördagens sköna krigarseger borta mot Frölunda bådar gott. Äntligen fick vi se en en ordentlig kämparinsats över hela isen, vilket vi inte varit särksilt bortskämda med att se under säsongen. Det är en styrka att resa sig ännu en gång när vi som mest behöver det och verkligen ingen räknar med oss.

Ny match redan imorgon kväll då Roger Melin och Linköping gästar Hovet. Förhoppningsvis så fortsätter Gnaget som man gjorde i Lördags, då denna match är så otroligt viktig! Vid vinst så går Gnaget upp på samma poäng som LHC över strecket, förlust innebär 6 poäng upp till Linköping och kvar under strecket.
Det är nu AIK behöver ditt stöd! Våra iskrigare tycker inte att det finns något bättre än att spela inför ett välfyllt Hovet..

Slut upp för Gnaget imorn (och resten av säsongen), och gör din insats på läktarplats!

Köp dina biljetter på Ticnet, NU! Folk drar folk!

SISTA CHANSEN!
(Kom också förbi Black Army:s souvenirbås imorn och tecka medlemskap för 2014 (140 kr). Då bjuder vi på en klackbiljett till Black Army:s medlemskampanj match nu på Lördag(7:e) mot Skellefteå kl 18.30 på Hovet. En bra deal då en klackbiljett normalt sett kostar 175 kr. Den här matchen kommer bli något alldeles extra och det har sålts bra med biljetter redan nu!) Vi öppnar båset 17.30.

Sprid ordet!
Imorn kör vi!

Black Army-Stockholm