Lördag kl 18:10 – Då visar vi vilka som har Sveriges bästa ståplats!

Lördag kl 18:10 – Då visar vi vilka som har Sveriges bästa ståplats!

Nu på Lördag tar sig AIK an plagiaten, Skellefteå, i en 18.30-match på Hovet. Bättre kan det inte bli? Eller?

Match efter match så gapar läktarna halvtomma, speciellt när AIK gör entré direkt efter ‘Å vi e AIK’, då folk antingen står i baren eller är påväg in. Hur kul är det som AIK-spelare att då göra entré? Dom får ju ingen energi när det är halvdött i hallen. Dessutom ska det vara ett helvete för motståndarna att komma till Hovet. Det är det inte idag..

AIK hälsar att över 5000 biljetter är sålda redan nu, vilket bådar gott för en fullsatt klack, eller kanske ett fullsatt Hovet! Det här är också Black Army:s “medlemskampanjmatch”. Runt 100 Gnagare nappade på kampanjen, där man blev medlem för 2014, och det innebär alltså en tillfriskning i klacken på cirka 10%!

Därför, så utlyser vi en “klacksamling”. Kl 18.10 ska alla som har biljett till klacken att infinna sig på Golden Hill, då vi börjar sjunga upp oss och skapar ett sjukt jävla ös, redan innan match! Nu ska vi verkligen visa att vi är Sveriges bästa ståplats! För att inte avslöja för mycket så kommer det ske en form av arrangemang på läktaren och det är därför viktigt att DU är på plats i tid för att allt skall lyckas.

Så, kom i tid och ge fan i att stå i baren precis innan matchstart. Det gäller även er på sittplats!

Köp nu era biljetter och bidra till hetsen! Folk drar folk. Handla dina klackbiljetter nu så utökas klacksektionen! Biljetter införskaffas enklast via Ticnet.
Gilla och Dela inlägget. Sprid ordet!

Lördag, 18.10!

Med detta sagt: KROSSA STJÄLEFTEÅ!

Black Army-Stockholm.