NU ÄR DET ALLVAR.

NU ÄR DET ALLVAR!

AIK Hockey – Nu är det allvar!
“I ett tufft klimat med färre sponsorintäkter o allt för svaga publiksiffror för att vara Nordens största idrottsförening är vi dock framme vid ett skarpt läge. Det är akut och det finns inte längre en väntetid”.

Det beskrivs att vi på ett helt fantastiskt sätt klarat oss från Div 1 till högsta serien. “Två raka säsonger med semifinalplatser med magiska högtidsstunder på Hovet med en stämning som bara en AIK-publik kan skapa. Bara tanken på dessa stunder som många av oss aldrig trodde vi skulle få uppleva igen ger oss rysningar”.

Jonas Von Kjerrulf, Johan Segui och Thomas Edselius har skrivit under detta brev och det är verkligen en vädjan till alla – som kan – ta sig till Hovet och på så vis stötta AIK. Man kan även göra som andra som har aktier, haka på nyemissionen eller skänka en gåva till AIK Ishockey BG 5042-5750 märk: Nu är det allvar”

Så vi kan alla göra något och är vi många – som vi är – så kan vi göra underverk utan att för den delen göra oss själva fattiga. 100, 200, eller hur mycket eller lite man vill lägga så gör det skillnad och det är NU som det är allvar.
Alla som bidrar kommer att uppmärksammas på aik.se

GILLA/DELA/TWEETA/LÄNKA!

Stöd AIK Hockey!