Vår Klubb, Vårt Ansvar. – Fyll Hovet!

(Uppdaterad 2014-03-03)

Ibland så kan det blåsa kalla stormar, ibland kan himlen vara ganska grå?
Just nu är det värre än så, isen krackelerar under våra skridskor och allt tycks gå emot oss.
Vi kan inte tro att det skall bli bättre och fixa sig självt, vi ska inte behöva genomlida degradering med efterföljande ökenvandring.

Kvalserien 2014 handlar om allt det vi kämpat för i så många år. Om svartgula färger som aldrig falnar och en tro som aldrig dör. Fem hemmamatcher återstår av säsongen. Matcher som betyder allt. Nu skapar vi nya historiska minnen. Tillsammans.
Tillsammans kraftsamlar vi och passerar vändkorsen på Hovet, köper kvalseriepaketet och t-shirten (där alla intäkter går till AIK ishockey) för att tydligt deklarera vad som gäller:
Vår Klubb, Vårt Ansvar.

..AIK Hockey har tagit fram olika Kvalseriepaket till nästan orimligt låga priser, för att det ska passa just dig! Och som om det inte vore nog med det så ingår även en riktigt fräsch T-Shirt i paketet. Alla intäkter går självklart direkt till AIK Hockey. Här har vi supportar ett fantastiskt läge att kunna köpa upp varenda Kvalseriekort till fantastiska priser! Tänk er ett kokande Hovet med 8094 fanatiska AIK:are som sjunger fram AIK tillbaka till högsta serien i en oviss Kvalserie som kan annars sluta hur som helst. Personal, styrelse, supportrar och till viss del även spelare, har jobbat stenhårt i varje minut, sju dagar i veckan, natt & dag – allt för att få folk att hitta tillbaka till Hovet, allt för att rädda AIK Hockey. Nu är det DIN tur att göra DIN insats!

AIK-Shop säljer Kvalseriepaketen i sin webshop (se länk nedan) och även i sin butik på Dalvägen 30 vid Nationalarenan.

*Kvalseriepaket, Klack: Endast 400 kr och då får du även med den fräscha T-shirten som Tjerna och Teteh Bangura reppar.
*Kvalseriepaket, Familj: Endast 250 (!!) ynka kronor och då får du även T-shirten med.
Har man inte råd med detta så bör man se över sin ekonomi. Samtliga Kvalseriepaket hittar du i bifogade länken längst ner.

Du som har Säsongskort inkl Slutspel sedan tidigare behöver inte köpa kvalseriepaketet då kortet även igår i Kvalserien. Men, varför inte köpa det som en liten present till grabben eller polaren? Säsongskortinnehavare som också vill ha T-shirten kan köpa den i AIK-Shop på Dalvägen 30 för endast 99(!) kr, eller inne på Hovet på Lördag den 8:e mot Frölunda för samma pris. (Alla intänkter går till AIK Hockey).

*** Tänk på:..Djurgårn går just nu som tåget i Hockeyallsvenskan, och med bara 1 omgång kvar har man allt i egna händer då man har sista Kvalserieplatsen och 2 poäng mer än Karlskoga. Missar man det så kan de möjligtvis ta sig till KS via en Play Off-plats..
.. Och hur kul vore det att missa ett derby mot djugårn för att du saknar biljett? Klackbiljetter lär överhuvudtaget inte finnas kvar och säljas löst till en eventuell match mot djugårn. Tänk på det..

Ta även en titt på videon där Anders Gozzi, Börje Salming, Mats Thelin, Bert-Ola Nordlander, Dick Tärnström, Patric Blomdahl, Johan Segui och Lennart Johansson vädjar till folk att ta sig till Hovet i Kvalserien!

Kom igen nu! Gör din plikt som en riktig AIK:are – handla Kvalseriepaketet, slut upp på Hovet och sjung för Allmänna Idrottsklubben, så grejar vi elitlicensen och kan gå rakryggade nästa säsong.

Först så fyller vi Hovet och avslutar grundserien snyggt nu på Lördag, sedan är det full fokus på Kvalserien!

STÖD AIK HOCKEY!

Vår Klubb, Vårt Ansvar.

// AIK Hockey, Black Army-Stockholm.