GAMEDAY X2

Idag kl. 13 tar AIK emot “Inte AIK-småland” på Skytteholms IP. Prognosen pekar på ca 10 grader och strålande sol!
Biljetter till matchen kan fram till kl 10:00 idag köpas via Ticnet och är då en guldpeng billigare än att köpa på plats.
Klockan 12 öppnar entréerna på Skytteholm och det är endast kontant betalning vid kassorna, det finns vid behov 6 uttagsautomater i Solna Centrum. Matchen sänds även LIVE på webben för dem som ej kan närvara.

Direkt efter fotbollen, strax innan kl 15, är det raka spåret mot Hovet och AIK – Västerås som gäller! (matchstart kl 16). Denna Kvalserie se ut att bli en nagelbitare utan dess like efter den bleka insatsen senast på Hovet. Vi supportrar gjorde ett bra jobb i klacken i Fredags, men vi kan bättre! AIK behöver all stöd de kan få, så köp dina biljetter nu!

Idag vill vi fan se ett hungrigt AIK! FRAMÅT!

Black Army-Stockholm