AIK Fotboll – Inbjudan till Möte den 10/4

Inbjudan till möte den 10/4

AIK Fotboll vill bjuda in AIK:are till ett möte i Solna Gymnasium där vi öppet diskuterar den senaste tidens händelser kring svensk fotboll. Aktuella ämnen som tragedin i Helsingborg och premiärmatchen AIK – IFK Göteborg står bland annat på agendan, men alla frågor kommer att diskuteras och svaras på.

Vi hoppas att mötet kommer att locka alla kategorier AIK:are och att exempelvis barnfamiljer, supportrar från Norra Stå och personer från Premium-sektionerna kan mötas för att tillsammans med representanter från AIK Fotboll och AIK-Alliansen diskutera dessa viktiga frågor och att det är ?högt i tak? i diskussionerna. Även supportrar till andra lag är välkomna.

Från AIK Fotbolls sida kommer bland annat Johan Segui (ordförande AIK Fotboll), Thomas Edselius (VD), Per Carlsson (styrelseordförande AIK Fotboll AB samt styrelseledamot AIK FF), Mattias Grundström (styrelseledamot AIK Fotboll AB och AIK FF), Sofia B Karlsson (Projektsamordnare “Fotboll för alla”), Tobias Larsson (SLO) och John Skärlund (SLO) att vara på plats och svara på frågor samt prata om AIK Fotbolls syn på saker.

Representanter från AIK-Alliansen kommer också att finnas på plats och svara på frågor samt berätta om deras arbete med positiv läktarkultur.

Vill man skicka in frågor som man önskar svar på kan man om man vill skicka in dessa i förväg till slo@aik.se, men frågor kommer även att kunna ställas på plats då det kommer att vara en moderator på scenen. Det kommer att finnas kaffe och tilltugg till försäljning. Ingen föranmälan krävs. Varmt välkomna!

Var: Solna Gymnasiums aula (plats för ca 800 personer)
När: Torsdag 10 april, kl 18:00 tills vi är klara

Text: AIK Fotboll