Hockeyabstinens och Hockeypremiär!

Idag är det äntligen dags för den efterlängtade hockeypremiären. Hockeyallsvenskan känns hetare än på många år, och det är väl inte så konstigt då AIK är representerade? Det som hände i våras lägger vi nu bakom oss och istället lägger vi ny energi och kraft på det som komma skall. Ett nytt ungt, hungrigt AIK med mycket karaktär marscherar in på Hovets blanka is strax innan kl 19, ikväll. Nu sluter vi upp för det här “nya AIK”- köp biljetter, ta med er flaggor, banderoller och en jävla stämma, så drar vi igång denna säsong på bästa sätt!

Ikväll visar vi även för AXA Müsli (Tack för uttrycket, Spångis) att Hjärta väger tyngre än plånbok. Ikväll får vi förhoppningsvis också se Kapten Blomdahl smälla på sargrunkarna och de pengakåta bröderna Ahlström.

Upplev lite gamla sköna AIK-minnen på högsta volym genom att kolla på videon nedan.. rysningar varje gång.

Tagga till nu så ses vi ikväll!
Väl mött! FRAMÅT STOLTA AIK!

// Black Army-Stockholm

(Black Army har som vanligt sitt souvenirbås öppet från kl 17:30 bakom sektion A18-A19. Vi har idag ett begränsat utbud av souvenirer, men du kan boka in dig på Helsingborg borta (450 kr) eller årtiondets resa till Haparanda-Tornio (Asplöven) för 900 kr inkl matchbiljett. Medtag kontanter!)