Engblomman rustar Ritorp på Lördag 20/9

Engblomman skriver:

Nu är det dags att hjälpas åt att fixa till Ritorp. Vi gör det tillsammans och för att alla våra lag ska få känna att det är välkomnande och fräscht. Städdagen är ett led i den upphottningen av Ritorp som nu sker i AIK.

Tid 09:00-14:00

Utöver alla spelare hoppas vi att det kommer många andra kring laget. För att motivera lite extra får varje individ som är med ett lottnummer och bland de lag som ställer upp med spelare och föräldrar, syskon, släkt och vänner så lottas det ut fina priser (ett års förbrukning av puckar, vattenflaskor, och 1000:- till lagkassan samt biljetter till matchen AIK-Timrå på Hovet samma kväll).
Så ta med mamma, pappa, brorsan, mostern och grannen och hjälp oss att få AIK Ishockeys hemmaarena varm och välkomnande.

Vi behöver bland annat hjälp med:
* Slänga skräp
* Måla lister och väggar
* Ansa buskar
* Klippa gräs
* Fixa till skyltar
* Slänga möbler (Om du behöver kontorsmöbler är det fritt att plocka)

Och lite annat. Anmäl dig med namn och lagtillhörighet till ritorp@engblomman.se

Eller här i gruppen. Alla lag kommer också att få mailinfo från AIK Ishockey IF kommande vecka.

Skriv också om du kan tänka dig att ha ett ansvarsområde som ex fördela arbetet i en grupp eller om du kan skänka färg (VIT), har rollers, penslar eller annat skoj. Vi är också i akut behov av en nätverkstekniker som kan reda upp i Internetskåpet. Maila telefonnummer.

Utöver detta kommer Engblomman att sälja pins och T-shirt, vi grillar korv och har utlottning på ishockeyrelaterade prylar och lite annat skoj.

Alla spelare som deltar men inte är med i det lag som vinner biljetterna till AIK-Timrå får också gå på denna match på Hovet för enbart 70 kronor. Observera att både damseniorerna och herrseniorerna har match denna dag så efter städdagen kan man antingen stanna på Ritorp och se damerna eller åka till Hovet och se herrarna.

Givetvis behöver du inte ha en relation till någon aktiv spelare. Hela AIK-familjen kan bidra på olika sätt. Ring Madde 073-022 35 53

..Väl mött!