Sedelkampanj på Söndag, Stöd AIK-Tifo!

Vi är många som tycker att AIK som Nordens största klubb också ska ha de bästa fansen och AIK Tifo har stor del i våra framgångar på läktarplats. Därför vill vi slå ett extra slag för dessa unga killar och tjejer som sliter ideellt för AIK:s skull. Deras uppoffrande arbete kostar mycket pengar och nu är kassakistan i princip tom. Gör en insats och skänk en sedel i samband med AIK-Halmstad på Nationalarenan söndagen den 21 oktober så att vi även i fortsättningen har Nordens bästa tifogrupp. /The Black Movement

“The Black Movement” är ett nytt initiativ av ett X-antal Gnagare som vill göra det där lilla extra för AIK. Det kan handla om allt från att pynta stan med affischer inför matcher, till att dra igång sedelkampanjer som är just vad dem gör i det här fallet.

Känner du att du vill engagera dig och hjälpa till? Hör då av dig till blackmovement14@gmail.com

På Söndag ska det inte skramlas i hinkarna, det ska prasslas!

Gör som Nabil Bahoui och många andra- Stöd AIK-Tifo nu på Söndag! (Och varje match).