Livsviktig match på Onsdag, AIK behöver ditt stöd! SSK – AIK

SÄSONGENS HITTILLS VIKTIGASTE MATCH!

Efter att ha spelat bländande hockey i första perren hemma på Hovet mot serieledande MIF, så lyste självförtroendet med sin frånvaro resten av matchen och ännu en snöplig förlust fick noteras.

AIK Hockey är så mycket bättre än tabellen visar, det vet vi och det har vi fått bevittna under säsongen.
Men nu är läget som den är, det börjar bli allvar. Stödet är viktigare än någonsin.

Nu eller Aldrig!…

För att slippa åka pendeln och lokalbussar ut till arenan både fram och tillbaka, så har Black Army – Stockholm och Smokinglirarna bestämt sig för att skicka buss ner till Slöddertälje och AXA Müsli Center även denna gång, nu på Onsdag den 14:e.

Bussen avgår i vanlig ordning från Klarabergsviadukten kl 17:00 och kostar fjuttiga 100 kr. Matchstart kl 19. Efter matchen rullar vi hem och är tillbaka ca 22:00.

Alla som åker med bussen är garanterad klackbiljett för 100 kr. Vill man inte ha klackbiljett så säger man det ombord på bussen.

(Det går även bra att boka Almtuna (Uppsala) away Fredag den 23:e redan nu, i våran webshop).

ERBJUDANDE FRÅN SSK OCH AIK:
SSK erbjuder dig som vill sitta tillsammans med AIK:are att boka din biljett via en specifik biljettlänk, perfekt för dig som vill se en bortamatch med likasinnade men inte vill stå i klacken. Du erbjuds dessutom ett riktigt förmånligt pris. Sittplatssektionen som gäller är i nära anslutning till AIK:s ståplatssektion.

Södertälje SK – AIK Onsdag 14 januari kl.19.00, AXA Sports Center
Sittplats AIK – 150 kr (ord. pris 200 kr)

Antalet biljetter är begränsat. Köp kan endast göras via denna sida och bokningen stänger då biljetterna är slut, dock senast tisdag 13 januari kl. 23.59.

Vill du säkra en plats så rekommenderar vi att köpa dem direkt. Sällskapet sitter garanterat ihop och ju tidigare du bokar desto bättre platser får ni.

Privatåkare köper ståplatsbiljett till AIK-klacken vid insläppet till Bortastå.

Alla till Tälje!