Vad händer i föreningen?

Nyheter i föreningen:

BLACK ARMY WEBSHOP:
* MEDLEMSKAP
Som tidigare så kan ni i Webshopen lösa Medlemskap i föreningen för 2015, eller ett Livstids Medlemskap som gäller livet ut.
Nytt för 2015 är att ni som löser Livstid Medlemskap kommer att få hem det inom 8 dagar, till skillnad från att vi trycker och skickar ut korten 2 gånger per år som det varit tidigare. Detta beror på att vi ändrat systemet för det.
Leveranstid:
Ni som löser Medlemskap för kalenderåret 2015 – Upp till 8 dagar.
Ni som löser LivstidsMedlemskap – Upp till 8 dagar (efter 10/2)
Priser: Medlemskap, kalenderår: 140kr, Ständig medlem: 1000kr.

Ni som väntar på LivstidsMedlemskapen bör få hem dessa i mitten av Februari. Korten är på tryck i detta nu.

Tack för att du blir medlem i Black Army-Stockholm!

*BORTARESOR WEBSHOP
I Webshopen bokar du dina resor tryggt, enkelt och smidigt. Du fyller i dina kontaktuppgifter och betalar din resa med kort. När du går ombord bussen uppger du ditt namn då det kommer att stå på våra listor.
Anmäler du flera på samma gång? Fyll i dina vänners uppgifter i meddelanderutan vid i kassan.
Är du inte medlem så väljer du kategori “Resa+Medlemskap”. Medlemskapet skickas hem till dig och landar i brevlådan senast 8 dagar efter bokning. Är det tätt inpå bortamatchen (ca.5 dagar innan) kommer ett kuvert med ditt namn innehållandes medlemskap att vänta på dig ombord bussen.

Vi ses där Gnaget lirar!

*MERCHANDISE WEBSHOP
Som ni kanske noterat så har vi under hösten och julen inte haft några souvenirer till försäljning i våran webshop (undantag medlemskap och bortaresor), då det varit problem med logistiken. Nu funkar allt som det ska, och i år kommer det gå snabbare än någonsin att få hem beställd produkt.
I mitten av vecka 6 så kommer vi att fylla på webshopen med produkter igen.

Hoppas att ni haft överseende med detta
————————————————————————————
– För första gången i historien lanserar Black Army-Stockholm ett “Bortaresebussårskort” som kommer att gälla på samtliga 13 allsvenska bortamatcherna som Black Army styr buss till! Pris: 1981kr (spara hela 2600kr!) Boka i webshopen!

– Det går nu bra att boka sin plats i våra bussar till bortapremiären i Malmö den 9:e April. Premiärpris. 350 kr! Boka i vår Webshop! Likaså Kristianstad borta den 28/2.

– Black Army och Smokinglirarna skickar en buss ner till Norrköping den 24:e Februari för det viktiga bortamötet mot Vita “Slakta” Hästen. Förhoppningsvis är detta den sista organiserade hockeybortamatchen denna säsong.. Pris: 200 kr. Boka i Webshopen.

– En “On Tour-tröja är på gång och går snart på tryck.. håll ut!