Black Army ingår samarbete med Solna Hof

Black Army – Stockholm fortsätter att jaga nya ställen för att AIK:are skall kunna träffas på fler punkter i samband med matcher men också på en icke-matchdag, för att stärka gemenskapen inom våra supporterled.

Vi är nu glada att kunna presentera samarbete med en ny restaurang: SOLNA HOF.

Solna Hof är en nyöppnad krog beläget på Råsundavägen 31/Fyrgränd i Solna, bara ett stenkast från Järnvägsstationen. Tidigare har rest. Solna Stad hållit hus där, men nu är det alltså en ny krog, totalrenoverat och nya ägare som gäller.

Solna Hof erbjuder Medlemmar i Black Army-Stockholm en Stor Stark för fantastiska 29 kr. Alkoholfritt finns självklart också.
Man erbjuder också 10% på Á La Carte.

Erbjudandet gäller för dig som har ett giltigt medlemskort i föreningen för 2015. (Ständiga gäller såklart också).
Rabatten likaså BA-medlemskortet är personlig och får inte nyttjas av andra. Missbrukas detta kommer erbjudandet att strypas.

Just nu har man ett öppningserbjudande med samma pris på b.la ölen, men för oss BA-medlemmar kommer det att fortfarande kosta 29kr för en Stor Stark när öppningserbjudandet försvinner. (Alkoholfritt finns också).

Tanken är också att BA kommer att abonnera stället senare i år för att ha fester och andra evenemang. (Mer info om detta kommer inom kort..)
AIK-prylar kommer även att komma på plats. Redan nu sitter ett medlemsbevis inramat i baren på restaurangen.

Den trevliga ägaren Nixon med personal hälsar alla AIK:are välkomna till Solna Hof!

// Black Army – Stockholm