1/2: AIK – Södertälje

En skön och välbehövlig vinst inkasserades i Måndags efter stabila 1-0 mot Vita Hästen. Det märktes att laget tände till lite extra och det gav resultat.

Redan idag Onsdag är det dags för ytterligare en hemmafight och det en riktig klassiker då Beirut kommer på besök – en match som Gnaget bara SKA vinna!

BLACK ARMY hade inför denna match en Medlemskampanj där man kunde bli medlem i föreningen och få en klackbiljett till matchen. Resultatet vart helt okej med runt 50 pers som nappat på kampanjen. Det innebär alltså en tillökning på 50 man i klacken ikväll.

Idag drar vi igång kampanj 2: Bli Medlem i Black Army och få en klackbiljett till FÖDELSEDAGSMATCHEN mot BIK Karlskoga den 15:e Februari. Den matchen kommer att bli något alldeles extra och det vill ni givetvis inte missa! Medlemmar blir ni vid Black Armys souvenirbås vid Sektion A18 inne på Hovet.

Idag har Black Army en liten rea i shopen på Hovet. Alla medlemmar i BA har 25% rabatt på hela sortimentet ikväll (gäller ej resor). Kom förbi och handla något schysst!

Köp biljetter till kvällens match och ställ er i klacken. Ikväll tar vi alla i lite extra!

STÖD AIK, HATA TÄLJE!