Medlemskampanj Del:2: AIK – Karlskoga (AIK 126 år)

AIK – BIK KARLSKOGA ( AIK 126 ÅR)

Årets andra Medlemskampanj från Black Army är här!
Onsdagen den 15:e Februari, samma dag som AIK firar 126 år, spelar AIK mot BIK Karlskoga på Hovet. Vid tecknande av Medlemskap i föreningen Black Army-Stockholm för 2017 så får du en klackbiljett till matchen helt gratis! Kampanjen gäller även vid tecknande av Familjemedlemskap samt Ständigt Medlemskap i föreningen.

För att ta del av Medlemskampanjen så gör du följande:

1: Göra en Medlemsansökan i Webshopen under fliken “Medlemskampanj 2017”.

Alla biljetter till matchen skickas sedan ut via mail till angiven adress någon dag eller två innan match. Ni som bokar i webshopen får biljetterna dagarna innan match på mejladressen ni står registrerade på. Vill ni ha den skickad till annan email-adress så meddela detta i “meddelande till säljaren-rutan”.

Anrika AIK fyller 126 år – Den 15:e Februari firar vi tillsammans med AIK-Familjen på Hovet och Du ska vara där!